Všichni víme, že prosinec má oproti jiným měsícům úplně jinou atmosféru - takže ještě než se pustíme na vánoční cukroví a svařák, pojďme si uvařit něco, co nám prosinec nadělil sezónně.
Prosinec se mi zdá trochu underrated. Všichni řeší cukroví, svařák a řízky, ale přitom tohle období přináší spoustu ingrediencí, které jsou slay, jen jim musíš dát šanci:
Chceš něco rychlého, co tě zahřeje a je trochu fancy, ale přitom to zvládneš i s veškerým stresem z dárků? Tak tady máš tři recepty, které tě vyloženě potěší:
Červená řepa je jeden z největších winter heroes. Je levná a hlavně má tolik benefitů: podporuje krevní oběh, zvyšuje výkon (ano, i při chození po vánočních trzích) a je plná antioxidantů. V obchodech koupíš i předvařenou řepu, takže si v mnoha ohledech ulehčíš práci.
Ingredience:
Postup:
Tohle vzniklo jako „CDD= co dům dal“. A od té doby? Můj instantní comfort food. Zamícháš v míse a okamžitě tomu podlehneš.
Ingredience:
Postup:
Pokud chceš být za hvězdu na rodinné večeři, ale zároveň nechceš trávit dvě hodiny v kuchyni, tohle je ono - cenu za nejlepší side dish k masu vyhrává...
Ingredience:
Postup:
Ikdyž prosinec pro mnohé z nás znamená spíš stres a běhání po obchodech, nech si poradit, zpomal a uvař si něco dobrého. Protože to si zasloužíme všichni, povinně!