V tomhle díle Real studentské kuchařky se podíváme na jídla, která zvládneš s minimem času, peněz i surovin. Ať už se chystáš s jídlem na deku, nebo jen potřebuješ něco osvěžujícího mezi koupákem a brigádou, tady najdeš inspiraci, co si uklohnit, aniž by ses při tom přehřál*a.
Jestli jsi někdy ochutnal*a tuhle vietnamskou klasiku, víš, že je osvěžující, voňavá a přitom pořádně sytá. Zvládneš ji za pár minut i bez speciálních surovin.
Na zálivku:
Když máš doma rajčata, plechovku cizrny a chuť na něco fresh, tohle je jasná volba. Sýrová bomba, co tě fakt zasytí.
Tohle jídlo jsem vymyslela v nouzi způsobem „co dům dal“, takže ti garantuju, že je fakt dobrý, když si ho vařím dál.
O tomhle jídle jsem psala ve svém vůbec prvním dílu Real studentské kuchařky a v tomhle letním speciálu ho nemůžu nezmínit znovu, protože mě stále sytí minimálně jednou do týdne.
Moje oblíbená záchrana do horkých dnů. Je rychlá, osvěžující a hlavně levná.
Sladko-slaná kombinace, se kterou se loni na TikToku a Pinterestu roztrhl pytel. Buďto ji miluješ, nebo nenávidíš. Rozhodně ji ale musíš zkusit!
Krémová francouzská polévka z pórku, brambor, smetany a vývaru, která se tradičně podává za studena, ale můžeš ji podávat i teplou.