Přihlášení se k heyfomo

Po přihlášení budeš mít přístup ke všemu obsahu na heyfomo.cz, můžeš komentovat články a další features, just do it!
Reset hesla
Zdroj: Pinterest

Muži, kteří píšou, jsou hot!
Aneb knížky od českých spisovatelů

Týdně vyjde zhruba dvě stě nových knižních titulů. To množství je šílené a spousta děl bohužel není dobrá. Knihy, které v tomto článku zmiňuji, však kvalitní jsou a mě moc bavily.

📖 Nesnesitelná lehkost bytí

napsal: Milan Kundera

Nesnesitelnou lehkost bytí miluju! Kunderu jsem si chtěla přečíst děsně dlouho a ke knížce mě dovedl až @yanhoechka. Jde o nejslavnější Kunderův román a s jistotou můžu říct, že je to nejkvalitnějši filosofické vyprávění o lásce, které jsem kdy četla.

📖 Možnosti milostného románu

napsal: Jan Němec

Možnosti milostného románu nejsou úplně pro každého. Autor je v díle výrazně zahleděný sám do sebe a některé jeho názory, myšlenky a pocity mohou čtenáře odrazovat. Mně se ale knížka líbila a zhltla jsem ji jedním dechem. Autorský styl Jana Němce mě totiž neskutečně bavil a za sebe mohu jeho nejnovější dílo jedině doporučit.

📖 Malý pražský erotikon

napsal: Patrik Hartl

Víš přece, co se říká. Nesuď knihu podle obalu. Já si ale Malý přažský erotikon koupila právě kvůli nové obálce, která mě oslovila. Díky bohu ani samotná kniha nebyla zklamáním a dala mi přesně to, co jsem od ní chtěla. Zábavu a oddech.

Zajímá mě, co si o knížkách myslíš. Jestli mě totiž nějaká konverzace opravdu baví, tak to je ta o literatuře. Takže pokud už máš přečteno anebo se na knihy teprve chystáš, dej mi rozhodně vědět! Napsat mi můžeš do komentářů nebo do DMs na můj Instagram @dimitrapapadopoulu!🖤

👀

Who run the world? Girls! Aneb české autorky v hlavní roli

by @dimitrapapadopoulu