Přihlášení se k heyfomo

Po přihlášení budeš mít přístup ke všemu obsahu na heyfomo.cz, můžeš komentovat články a další features, just do it!
Reset hesla
Zdroj: Netflix

Carol Baskin žaluje Netflix,
vadí jí trailer na Tiger King 2

Zatímco Joe Exotic stále trčí ve vězení, jeho nemesis Carol Baskin o sobě dává znovu vědět. Chová se opět jako typická Carol a žaluje Netflix kvůli traileru na pokračování Tiger Kinga.

Carol Baskin viní Netflix z porušení smlouvy kvůli tomu, že se v traileru na pokračování Tiger Kinga objevily záběry jí a jejího muže.

Manželský pár požaduje, aby byly všechny jejich záběry v Tiger King 2 odstraněny a štáb se zpovídal před soudem. Premiéra druhé řady dokumentu je přitom naplánována už na 17. listopadu.

Podle Variety byla žaloba na Netflix podána v pondělí, přičemž pár argumentoval tím, že podepsali pouze formuláře pro vydání první série, kterou Carole Baskin už dříve popsala jako "odpad v rámci reality show".

Zdroj: Twitter

Manželé také tvrdí, že první série byla zavádějící v tom, že pár zobrazila jako někoho, kdo týrá svá zvířata. Z dokumentu mělo navíc podle Carol vyplynout, že je zapletená do zmizení jejího prvního manžela v roce 1997. Buďme upřímní, komu ten případ nesmrdí?

Tak jako tak si první díl Tiger Kinga získal miliony diváků po celém světě. Kdo by totiž nechtěl sledovat souboj tří podivných Američanů ve výstředním oblečení, kteří doma mají víc tygrů, než je koček u babičky na venkově.

V roce 2018 byl Joe Exotic, který je hlavní hvězdou celé série, zatčen a obviněn z najmutí si dvou mužů, kteří měli Carol Baskin zavraždit. Následující rok byl shledán vinným z několika dalších federálních obvinění z týrání zvířat a dvou pokusů o vraždu a byl odsouzen k 22 letům vězení ve Fort Worth v Texasu. Nikdy však nepřestal vykřikovat: "F*cking Carol Baskin!"

Zdroj: Twitter
👀

Netflixem nabitý listopad. Tiger King 2, Big Mouth i Narcos

by @heyfomo.cz