Přihlášení se k heyfomo

Po přihlášení budeš mít přístup ke všemu obsahu na heyfomo.cz, můžeš komentovat články a další features, just do it!
Reset hesla
Zdroj: NY Post photo composite

Netflixem nabitý listopad. Tiger King 2, Big Mouth i Narcos

Listopad bude co se týče novinek, jedním z nejnabitějších měsíců na Netflixu vůbec. Fanoušci se můžou těšit na nové série oblíbených seriálů jako Big Mouth nebo Narcos. A vrátí se i Tiger King.

Kdy jindy trávit většinu času u Netflixu, než během pochmurných podzimních dní. Dobře si to uvědomuje i Netflix, který si na listopad připravil spoustu nabitých premiér nových seriálů i filmů. Je čas si koupit popcorn do mikrovlnky a napsat drahé polovičce, protože Netflix&Chill období je tady.

Big Mouth Season 5 (5. listopadu)

Netflix si hned zkraje listopadu připravil premiéru další série téhle lahůdky, která velmi vtipně a hlavně v totálně nekorektním kabátku popisuje období našich životů plné uhrů, hormonů, roustoucích prsou a chlupů, masturbace a semene.

Narcos Mexico Season 3 (5. listopadu)

Jasný, všichni víme, že bez Pabla Escobara už nejsou Narcos to pravé ořechové, ale i tak se stále jedná o velmi příjemný seriálový zážitek, který divákům dává možnost nahlédnout do drogového podsvětí v Mexiku.

Red Notice (11. listopadu)

Jeden agent FBI The Rock, dva soupeřící kriminálníci Gal Gadot s Ryanem Reynoldsem a jedna velká loupež. Trailer vypadá vcelku zajímavě, na zbytek si musíme počkat. Jediné, co už teď víme je to, že z filmu srší šílený charisma.

Arcane (6. listopadu)

Milovníky League of Legends potěší anime Arcane, jehož děj se zaměří na sestry Vi a Jiny. Grafický kabátek vypadá velmi povedeně a v traileru si můžeme všimnout i dalších postav z tohohle kultovního universa.

Tiger King 2 (17. listopadu)

O MŮJ BOŽE! Ano, je to tady. Po více než roční pauze se Netflix vrací s legendárním Tiger Kigem. Joe Exotic je sice stále ve vězení, ale to mu nezabránilo poslat Carol Baskinové drsný vzkaz. My jsme ready, co ty?