Přihlášení se k heyfomo

Po přihlášení budeš mít přístup ke všemu obsahu na heyfomo.cz, můžeš komentovat články a další features, just do it!
Reset hesla
Zdroj: FOMO

XOXO Gossip Girl

To, že vzniklo pokračování Gossip Girl už asi všichni ví, ale víš, že od 26. 10. jsou všechny série (staré i nové) na HBO GO? Společně tak můžeme zavzpomínat na SerenuBlair, a poté nahlédnout do života nové generace Constance Billard...

První Super drbna vyšla už v roce 2007. To nemění nic na tom, že ji zná téměř každý fanoušek módy, New Yorku, drbů a rivality. Já jsem všech šest sérií viděla minimálně dvakrát!

Golden moments ze starých sérií - v hlavních rolích moje oblíbenkyně Serena a Blair 🥰 (nechybí ale ani Chuck Bass)

Hádám, že ti pokračování Gossip Girl na HBO GO neuniklo. Venku je první šestidílná série a já ji samozřejmě binge-watchla. Na zopakování těch starých bohužel čas nemám, ale je dost možný, že se k nim taky brzy dostanu (prokrastinace je totiž mocná čarodějka 🤫 ).

Ideální večer
50%
Netflix
50%
Párty

‼️SPOILER ALERT‼️

Začneme tím, že staré Super drbně tvůrci v podstatě ušili nový kabát. Příběh je zasazen do stejného prostředí a má i podobnou dějovou linku. Samozřejmostí je ale aktuálnost, díky které se můžeme s postavami snadněji ztotožnit. Za jednu dekádu se toho totiž hodně změnilo.

Gossip Girl se tak z webu přesunula na Instagram a tentokrát dokonce víme, kdo za pseudonymem stojí a způsobuje rozhruch na Constance Billard.

Do zásadních rozdílů patří vztah mezi novými hlavními rivalkami. Julien a Zoya nejsou nejlepšími kamarádkami, ale nevlastními sestrami. Zůstává však to, že soupeří o kluka, popularitu i pomyslnou korunu newyorských ulic

TOP FASHION SERIÁLY NA NETFLIXU

by @martinastrel

Pokud tě zajímá víc, chceš vypnout a jsi milovníkem staré Gossip Girl, tu novou si určitě pusť! Nebudeš litovat. 😬