Přihlášení se k heyfomo

Po přihlášení budeš mít přístup ke všemu obsahu na heyfomo.cz, můžeš komentovat články a další features, just do it!
Reset hesla
Zdroj: FOMO

TOP FASHION SERIÁLY NA NETFLIXU

Móda není jen o oblečení. Móda vypráví příběhy. Ať už je to reality show nebo seriál, emoce jsou přítomné vždycky. Vybrala jsem pár oddechových seriálů, které jsou spojením kreativity, módy, a lidských příběhů. 

Next in fashion 

Next in Fashion je reality show a soutěžní série módního designu, kterou pořádají designéři Tan France a Alexa Chung. Sleduje kreativce z celého světa, kteří soutěží o výhru 250 000 $ a debut v kolekci na webu maloobchodníků s luxusní módou Net-a-Porter. Designéři mají každý týden nové téma a své oděvy a kolekce si šijí sami a společně vytváří i celkovou image modelek včetně stylingu a make-upu. 

The Bold type

Seriál o 3 dospělých mladých ženách, které pracují v úspěšném módním magazínu v NYC. Společně zažívají strasti i radosti, ať už osobní, vztahové, či kariérní. Seriál otevírá spoustu důležitých témat, jako rakovina prsu a její prevence, objevování své sexuality, LGBTQ+ témata či udržení rodiny společně s náročnou kariérou. Je inspirován životem bývalé šéfredaktorky magazínu Cosmopolitan Joanny Coles. 

Queer Eye 

Queer Eye je televizní franšíza založená na týmu LGBTQ+ profesionálů, kteří si říkají „Fab 5“ a hostům poskytují make-overs. Společně hostům mění nejen vzhled, ale zaměřují se na celkový životní styl. Díky tomu je seriál nabitý emocemi a dojemnými příběhy. 

Halston

Pětidílná série, která vyšla na Netflixu, sleduje vzestup ikonického amerického návrháře Roye Halstona Frowicka a jeho uměleckou, koksem naplněnou cestu stvoření a ničení.