Přihlášení se k heyfomo

Po přihlášení budeš mít přístup ke všemu obsahu na heyfomo.cz, můžeš komentovat články a další features, just do it!
Reset hesla
Zdroj: Pinterest

TOP podcasty, když nechceš mít FOMO

Jaký podcasty si pustit do uší, když nestíháš číst heyfomo.cz a chceš se dozvědět to nejdůležitější z aktuálního dění?

Studio N

Podcast, který moderuje jen jeden člověk, a tím je Filip Titlbach z Deníku N. Filip má v první řadě příjemnej hlas a jednotlivé epizody je fakt radost poslouchat. Jsou nejčastěji zaměřené na aktuální dění a politiku a geniálně zakončené jízlivou poznámkou na závěr. Jednou za čas Filip témata naředí i wellbeing epizodou, z nichž moje nejoblíbenější je ta s ptáčky a šuměním řeky.

Posloucháš podcasty?
50%
Ano
50%
Ne

Checkpoint

Podcastem z dílny Seznam Zpráv provází každý čtvrtek nově Jolana Humpálová, která ho dříve tvořila spolu s Evou Soukeníkovou. V podcastu je probíráno to nejaktuálnější ze světového dění a události jsou vždy skvěle doplňeny historickým kontextem. Dostaneš tak full picture a o problematice se dozvíš to nejdůležitější.

Vinohradská 12

Klasika, která tě neomrzí. Ve Vinohradské 12 ti Lenka Kabrhelová každý všední den popíše všechny souvislosti daného tématu a nabídne ti pohled lidí, kterých se problematika týká. Tenhle podcast by rozhodně měl patřit mezi tvé pravidelné zdroje informací!

Týdeník Respekt

Podcast Týdeníku Respekt je v podstatě zvukovou verzí týdeníku tištěného. Pokud ten psaný nestíháte číst, je pak jejich podcast tou ideální volbou.

Jsem v obraze

Naše holky šikovný, @joohabaz a @tesspov z IG profilu @jsemvobraze, si nedávno pořídily další mimčo a nahrávají každý týden svůj vlastní podcast! V jednotlivých epizodách rozebírají vždy několik témat, která za uběhlý týden rezonovala nejen českou společností a která by i tebe měla zajímat.

Tak na nic nečekej, ověřuj si informace z více zdrojů a kromě čtení FOMO si poslechni i některé z výše uvedených podcastů!

👀

Who run the world? Girls! Aneb české autorky v hlavní roli

by @dimitrapapadopoulu