Přihlášení se k heyfomo

Po přihlášení budeš mít přístup ke všemu obsahu na heyfomo.cz, můžeš komentovat články a další features, just do it!
Reset hesla
Zdroj: Unsplash

Rave v továrně. Elon Musk uspořádal párty pro zaměstnance GigaFactory

Jo, Elon uspořádal rave party pro svých devět tisíc zaměstnanců...

Všechno to začalo tak jako obvykle. Elon Musk před pár měsíci tweetnul, že by měla Tesla uspořádat obří rave party v jeskynním systému pod její berlínskou továrnou GigaFactory.

Tweet nabral několik desítek tisíc lajků a odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Akce s názvem "GigaFest" se konala 9. října a v novém areálu Tesly poblíž Berlina přivítala téměř 9 000 návštěvníků. Za mixážním pultem se objevil německý DJ Borise Brejcha.

Sám Musk se v průběhu večera také objevil na pódiu a lámanou němčinou povzbudil zpocené ravery se slovy, že první smontované tesly by továrnu mohly opustit už v prosinci.

Výstavbu berlínské továrny zpomalily různé komplikace, každopádně Musk očekává, že se v Německu vyrobí asi 500 tisíc Tesel ročně. Výrobu však musí ještě schválit německé ministerstvo životního prostředí.

O tom, že má Elon velmi pozitivní vztah k elektronické hudbě, dokázal už několikrát. Nedávno totiž vydal svůj vlastní NFT EDM track. Už před tím na Twitteru zveřejnil track s názvem "Don't doubt your vibe". Několikrát se navíc nechal slyšet, že pracuje na čipu, který by lidem streamoval hudbu přímo do mozku.

Více Elona?

Elon Musk aneb snílek s Aspergerem, který posílá lidi do vesmíru

by @heyfomo.cz