Přihlášení se k heyfomo

Po přihlášení budeš mít přístup ke všemu obsahu na heyfomo.cz, můžeš komentovat články a další features, just do it!
Reset hesla
Zdroj: Pinterest

Na jaké koncerty se vydat v listopadu?

Listopad je tady, a tak je na čase se podívat, na jaké koncerty se můžeš tenhle měsíc vydat. V nabídce je spousta topovek, stačí si jen vybrat!

Zpíváš si ve sprše?
50%
Ano
50%
Ne

Amelie Siba

Zdroj: Instagram X FOMO

Amelie Siba je jednou z nejtalentovanějších muzikantek na české scéně. Písničky píše v angličtině a jejich poslech je dost intimní. Jen ona a její kytara. 21. října vydala Amelie nové album Love Cowboys a ty můžeš buď dorazit na jeho křest už 4. listopadu do Prahy, nebo se ukázat na jejích navazujících koncertech v Brně, Olomouci či Bratislavě. 

Zdroj: Instagram X FOMO

Tahle berlínská partička vyloženě vyzývá k domácí pohodě. Pokud se ti už ohrála Ella Fitzgerald s Louisem Armstrongem a chtěl/a bys vyzkoušet spíš spojení jazzu a soulu s elektronickou hudbou, je pro tebe Jazzanova tou ideální volbou.

Zajímáš se o kulturu?
50%
Ano
50%
Ne
Zdroj: Instagram X FOMO

Pokud neznáš jeho jméno, nevadí, jeho dílo jsi už určitě viděl/a. Woodkid je totiž nejen hudebníkem, ale také režisérem hudebních videoklipů. Mezi jeho nejznámější počiny patří například klip k songu „Sign of the Times“ od Harryho Stylese. Co se jeho hudby týče, je žánrově dost rozmanitá, nicméně prvky indie, folku či popu se v ní zapřít nedají.

Annet X

Zdroj: Instagram X FOMO

Nadaná umělkyně Annet X, která je zároveň full-time badass a módní ikona, si pro tebe připravila mini tour, která se po Praze bude konat také v Brně a Bratislavě. Největší ohlas v minulosti vyvolal její song „TAKTOMABYT“, skrze který zpěvačka do světa vyslala top dávku sebevědomí. 

Men I Trust

Zdroj: Instagram X FOMO

Po poslechu téhle původem kanadské kapely si už při nedělních ránech nebudeš chtít pouštět nic jinýho. Uděláš si u jejich songů lívance, dobrý kafe a pak už nic dělat nebudeš. Jejich indie tě totiž naladí na dost vychillovanou vlnu

Edit: Show byla kapelou zrušená. Men I Trust slíbili náhradní termíny, nicméně to vypadá, že Prahu a některá další města z nové tour úplně vynechali.

+ Hot tip na prosinec: 

Bert & Friends

Ideální večer
50%
Netflix
50%
Párty
Zdroj: Instagram X FOMO

Pokud tě nikdo z výše uvedených umělců neoslovil, můžeš se jistojistě těšit na prosinec, kdy tě v rámci své 2050 Tour zhypnotizuje kapela Bert & Friends a ty se dostaneš do kouzelně bizarního světa, ze kterého už nikdy nebudeš chtít odejít.

👀☕️

4 nejlepší studijní kavárny (PRAGUE EDITION)

by @dimitrapapadopoulu