Přihlášení se k heyfomo

Po přihlášení budeš mít přístup ke všemu obsahu na heyfomo.cz, můžeš komentovat články a další features, just do it!
Reset hesla
Zdroj: Pinterest

Chystá se nový Kill Bill? Tarantino naznačil možné pokračování

Quentin Tarantino opět podráždil své fanoušky, když před nedávnem naznačil, že by rád natočil pokračování kultovního hitu Kill Bill. Ještě před tím chce ale natočit komediální spaghetti western.

Zvěsti o Kill Bill 3 se šíří už nějakou dobu a sám Quentin Tarantino několikrát naznačil, že by rád přemluvil Umu Thurman k natočení dalšího dílu kultovního trháku.

A o tom, že se možná nový Kill Bill blíží, svědčí i situace, která se odehrála na filmovém festivalu v Římě. Tarantino v Itálii přebíral cenu za celoživotní dílo a na otázku, jaký bude jeho další celovečerní film, odpověděl, že nemá tušení. Následně se ho ale zeptali, jestli to náhodou nebude Kill Bill 3. "Proč ne," reagoval režisér.

Zdroj: Twitter // @bloodyfilms

Netrpěliví fanoušci si ale budou muset ještě chvíli počkat, jelikož Quentin se chce podle jeho slov nejdřív vrhnout na natáčení komediálního spaghetti westernu.

"Těším se na natáčení, protože to bude opravdu zábava. Chci to totiž udělat ve stylu spaghetti westernů, kde každý mluví jiným jazykem," prohlásil Tarantino.

O možném pokračování Kill Billa mluvil Tarantino už v roce 2019.

"Přemýšlel jsem o tom, co se stane s hlavní postavou, víte, o deset, patnáct let později. Co se stane s její dcerou. Já a Uma jsme o tom nedávno mluvili, abych byl upřímný," prohlásil Quentin.

Naposled se do kin vrátil právě v roce 2019, a to se svým posledním snímkem "Tenkrát v Hollywoodu", kde si hlavní role zahrál Brad Pitt a Leonardo DiCaprio. Jedná se celkově o Tarantinův už devátý celovečerák, v plánu jich má natočit deset. Pravda je ale taková, že o tom, co bude jeho posledním filmem, můžeme všichni jen spekulovat, on si to totiž stejně udělá podle sebe.

https://soupmemes.com/g/written-and-directed-by-quentin-tarantino-tarantino-s-foot-fetish
👀

Rave v továrně. Elon Musk uspořádal párty pro zaměstnance GigaFactory

by @heyfomo.cz