Přihlášení se k heyfomo

Po přihlášení budeš mít přístup ke všemu obsahu na heyfomo.cz, můžeš komentovat články a další features, just do it!
Reset hesla
Zdroj: Pinterest

5 tipů, jak se vyhnout podzimnímu splínu

Sama vím, jak přechod z letního moodu na ten podzimní může být náročný, proto jsem sepsala pár tipů, které mi pomáhají před špatnou náladou. Pokud s podzimem taky trochu bojuješ, tenhle článek je přesně pro tebe.

Každý rok se těším na příchod podzimu, toho z pinterestový nástěnky, ale realita bývá trochu jinde a přichází s ní i spoustu věcí, na které si těžko zvykám. 

Zatímco myšlenkami jsem ještě v hot girl summer, ve škole už mě bombardují úkoly a na slovo maturita bych mohla hrát alkohru. Za tmy jdu do školy a za tmy se unavená vracím. Po škole už většinou nemám náladu ani energii na nic jiného než si zalézt do postele (a koukat na TikTok haha).

Každopádně našla jsem pár věcí, které mi pomáhají udržet si pozitivní přístup a mohly by pomoc i tobě

🎶Hudba

Doporučuju udělat si playlist plný pozitivně naladěných písniček a poslouchat ho ráno, když jedeš do školy nebo si děláš make-up! Vytvořila jsem pro vás jeden na Spotify, můžeš tam házet tvoje oblíbený písničky. 

🏃‍♀️Pohyb

Nevím, jak to máš ty, ale na podzim vždycky zlenivím a ke cvičení se nutím. Když si ale zacvičím, je to ten nejlepší způsob, jak si vyčistit hlavu. Já si teď oblíbila pilates od @movewithnicole

📖Journaling

Píšeš si deník?
50%
Ano
50%
Ne

Zkus si každý den zapsat, co ti udělalo radost, stačí úplné maličkosti. Dělám to už dlouho a ani ten nejhorší den pak nevypadá tak hrozně. 

🧚Malé radosti

Dobrý kafe a dortík z oblíbený kavárny umí se špatnou náladou dělat divy. Já miluju croissanty a vlastně všechno sladký z La Forme bakery&café.

🪞Selftime

Nezapomeň si v záplavě povinností udělat čas sám na sebe. To by měla být samozřejmost, ale často na sebe zapomínáme. Moje specialita je třeba cítit se provinile, když se po škole neučím nebo nedělám něco produktivního. Takže pokud jsi jako já, je to kravina! Odpočinek potřebujeme a to obzvlášť na podzim, když se vracíme do režimu. Takže si jdi pustit oblíbenej seriál, dej si něco dobrýho a žádný výčitky! Na seriál doporučuju nějakou oddychovku. Pro mě je to Gossip Girl (miluju!) a nebo třeba Gilmore Girls.

EDIT 7.11. - Omlouváme se za předchozí formulaci a nevhodné použití slova deprese. Uvědomujeme si závažnost této nemoci a nechtěli jsme nikoho urazit.

Děkujeme za pochopení, tým FOMO.

Mrkni dál👀

Lazy girl skin care guide

@magdacizek