Italové si Vánoce neumí představit bez kandovanýho ovoce, Němci mají štoličky, které chutnají jako pohádka, a Američani žijou z sugar cookies. Ale nic z toho nemá vibe jako ta naše česká klasika.
Dámy, a samozřejmě taky pánové, let's go, toto je absolutní bydlenka moment. Nemusíš dělat 9 až 12 druhů cukroví (jako by se tradičně mělo podle počtu měsíců v roce), udělej jich pár, ale zato pořádně. Dávám tips na absolutní klasiky, ale i na druhy, které ti pomohou zazářit a které zvládnou opravdu všichni.
I když miluju homemade cukroví, musím tady zmínit jeden unpopular opinion which is actually very popular: těsta od Myšáka, který jsou the GOAT a fajn, pokud moc nestíháš. Poměr cena-chuť-výkon je 100/10, minimum effort, maximum effect takzvaně.
Pokud ale patříš k těm, co si řeknou „ne, letos fakt udělám všechno od nuly“, nádhera, jen tak dál. Mám tady pro tebe klasiky i moje osobní každoroční people pleasery, hehe.
INGREDIENCE:
POSTUP:
INGREDIENCE:
POSTUP:
INGREDIENCE:
POSTUP:
INGREDIENCE:
POSTUP:
Snažila jsem se pro tebe vybrat tak, abys to mohl*a mít metodou ASAP.
INGREDIENCE:
POSTUP:
INGREDIENCE:
POSTUP:
INGREDIENCE:
POSTUP:
Ať už jedeš fully homemade, nebo si objednáš těsta od Myšáka a jen to hezky vyválíš, hlavní je jedno: Vánoce si užij a absolutně si nevyčítej nějaký ujídání salátu nebo cukroví v 10 večer. Make it fun, make it sweet, make it yours.