Přihlášení se k heyfomo

Po přihlášení budeš mít přístup ke všemu obsahu na heyfomo.cz, můžeš komentovat články a další features, just do it!
Reset hesla

2024 prediction: Jaké fashion trendy nás letos čekají?

Nový rok je tu a s ním i nová fashion sezóna. Co bude letos in?

2024 is the new 2014. Všichni víme, že móda má tendenci se opakovat – zažili jsme si éru devadesátek a Y2K, a teď nás čeká éra roku 2014.

Slim fit kalhoty

I know, ve skinny jeans hate clubu je hodně lidí, ale neboj, ty klasické, které všichni známe, nejsou na programu. Místo toho budou in slim fit kalhoty, které nejsou úplně přiléhavé a vidět jsme je mohli na celebritách jako Emrata. Je to přirozená reakce na rok 2023, který byl plný baggy jeans a oversized oblečení. A v létě rozhodně můžeme čekat návrat ikonických capri.

Cheetah print

Girls that get it, get it. Tenhle vzor se na sociálních médiích začíná objevovat víc a víc, a já to absolutně chápu, jelikož je to jeden z mých nejoblíbenějších. Uvidíme ho na každém kousku oblečení a rozhodně se z toho stane it girl staple stejně jako loni stříbrné kousky.

Maximalismus

Zase přirozená reakce na minulý rok, který se nesl na vlně quiet luxury, old money nebo stockholmského stylu. Letos se připrav na velké doplňky, mixed metals, mašle, vrstvení oblečení a šperků a výrazný maximalismus.

Odstíny zelené

Barva tohoto roku je peach fuzz, ale nevím, jak moc se bude promítat do oblečení a módy. Za to ale rozhodně vím, že všude uvidíme zelenou, a ne tu smaragdově tmavou, ale všechny její světlé až řvoucí odstíny, třeba limetkovou.

Flitry

Time to shine! Vytáhni svůj outfit z NYE a vezmi ho do ulic. Tento rok flitry nebudou jen součástí party outfitů na speciální příležitosti, ale budou nás provázet i všedními dny. Jen si vzpomeň, jakou radost nám v dětsví udělalo tričko, které mělo měnící motiv z flitrů.

Girlcore

Last but not least, je na čase vytáhnout všechno růžové, mašle, třásně nebo volánky. Letos si budeme moc užívat naše holčičí já více než kdy dříve a to hlavně na jaře. Vytáhni svoje pink trička a kousky z let 2014–2015, protože nadešel jejich time. Ale galaxy legíny ať stále zůstanou na dně skříně a odpočívají v pokoji.

Wild guesses

Nesmíme opomenout ani tyhle kousky, které mají potenciál stát se velkým trendem:

  • Big bags, bags with fur
  • Holinky
  • Preppy style jako z Gossip Girl
  • Kitten heels

Zdroj fotek: Pinterest