Přihlášení se k heyfomo

Po přihlášení budeš mít přístup ke všemu obsahu na heyfomo.cz, můžeš komentovat články a další features, just do it!
Reset hesla

2023 Billboard Women in Music Awards: Kdo si odnesl ocenění ženy roku?

Ceny Billboard Women in Music Awards, které se každoročně udílejí jako uznání interpretkám v hudebním průmyslu jsou opět tady. Kdo si odnesl hlavní cenu večera a která hudebnice zazářila na červeném koberci?

1. března se v YouTube Theater, nacházejícím se v losangeleském Hollywood Park, konala akce, která oslavuje ženy v hudebním průmyslu.

V předešlém roce si hlavní ocenění večera „Billboard Žena Roku" odnesla Olivia Rodrigo. Která z žen si výhru večera odnesla tento rok?

Billboard 2022

Tento rok předávání cen moderovala Quinta Brunson z Abbott Elementary, která se stále drží na vrcholu úspěchu na SAG a NAACP Image Awards ze začátku tohoto týdne.

SAG Awards 2023: Film Everything Everywhere All At Once ovládl večer

@martinastrel

OCENĚNÍ

Billboard Women of the Year

Ženou roku se stává umělkyně SZA. SZA završila ohromující sérii úspěchů u kritiky a komerčních úspěchů převzetím ceny Žena Roku na slavnostním ceremoniálu Billboard Women In Music 2023. Její album SOS strávilo již desátý týden na prvním místě.

... what I wanted to say is like, there’s so many women in this room right now that I respect so deeply. This could have been any of us in this room.
pronesla SZA při převzetí své výhry.

Executive of The Year

Sylvia Rhone z Epic Records je první černošská manažerka v hudebním průmyslu a žena, která zastává dvojí funkci jako předsedkyně představenstva a generální ředitelky velkého vydavatelství. Říká, že její postup na nejvyšší příčky hudebního průmyslu závisel na jejím rozhodnutí: „tohle je moje šance, můj čas“.

Becky G byla oceněna cenou Impact Award, kterou uděluje společnost American Express. Při svém proslovu zmínila, že je hrdá na svou mexicko-americkou kulturu a že miluje reprezentovat dva jazyky a dvě vlajky, jako 200% chicana.

Doechii si převzala cenu Rising Star Award, kterou uděluje Honda.

Ivy Queen vyhrála ocenění Icon Award. Dvacet let poté, co se s písní „Quiero Bailar" poprvé dostala do hitparády Billboard, Ivy Queen byla ve středu oceněna cenou Women In Music Icon Award.

Cenu Chartbreaker Award si tento rok převzala Kim Petras.

Latto si odnáší cenu Powerhouse Award.

Lainey Wilson dostala ocenění Rulebreaker Award.

Lana Del Rey si odnesla ocenění vizionářky roku aneb Visionary Award.

Rosalía vyhrála ocenění Producer of the Year Award.

Skupina TWICE tento rok také bodovala a odnesla si cenu Breakthrough Award.Staly se tak první korejskou skupinou, která byla na této akci oceněna!

SHRNUTÍ

RED CARPET

Kdo se objevil na červeném koberci? Celebrity jako Rosália, Heidi Klum, Lana Del Rey se ukázaly před fotografy na červeném koberci. Na akci dorazila i Sabrina Carpenter a Olivia Rodrigo a další. Kdo za tebe vyhrál outfit večera?