Přihlášení se k heyfomo

Po přihlášení budeš mít přístup ke všemu obsahu na heyfomo.cz, můžeš komentovat články a další features, just do it!
Reset hesla
Zdroj: Pinterest

PARISIAN CHIC | aneb jak se oblékat jako Pařížanka, pt. 2

Protože to pro Pařížanky nekončí jen bílou košilí a padnoucími džíny, mám tu dalších 5 kousků, které jsou pro Parisian Look potřebné. S těmi v Paříži zapadneš tak, že si nikdo ani nevšimne tvého přízvuku při větě “une cafe s’il vous plaît”.

UN TRENCH

Trenčkot aneb přechodný lehký kabát se vrací každým rokem zpět a vypadá to, že jen tak neodejde. Pařížanky totiž nejsou jediné na světě, kdo si jej zamiloval. Nejvíce oblíbenými po světě se staly ty od značky Burberry. Ty se dají za fajn cenu najít v secondhandech, například v sekáči 1981, který má i online e-shop.

Každopádně dobře padnoucím kabátem rozhodně nic nezkazíš. 

Unikl ti první díl?👇

PARISIAN CHIC aneb jak se oblékat jako Pařížanka pt.1 

@martinastrel

DES MOCASSINS

Něco pohodlného, ženského a přitom chic na běhání po městě? Mokasíny, polobotky a baleríny jsou nejčastější volbou pro Pařížanky všeho věku. Hodí se ke všemu a celkovému vzhledu ihned dodají špetku elegance. 

DES BASKETS BLANCHES

Tenisky, hlavně ty bílé, jsou další klasikou, která jen tak neomrzí. Co si budeme, Pařížanky mají rády své pohodlí a nejspíš je neuvidíte běhat ve vysokých lodičkách. Tenisky to vždy zachrání. V pařížských ulicích najdete všechny značky: Nike, Superga a hlavně francouzskou značku Veja. 

ROBE D'ÉTÉ

Letními šaty, ať už kratšími, či delšími, rozhodně nic nezkazíš. Dá se s nimi pracovat i na podzim nebo na jaře pomocí vrstvení se svetry a roláky. Pořiď si takové, které budou in i za 3 roky, a uvidíš sama, kolik outfitů se dá vytvořit s jedním kusem oblečení. 

UNE VESTE DE TAILLEUR

Pokud mám vypíchnout jen jeden kousek, do kterého se opravdu vyplatí investovat, bude to právě sako. Vždy pozdvihne outfit na vyšší úroveň a nikdy nepřestane bavit. Ať už ho dáš k šatům, či k basic kraťasům, nikdo tě nepřehlédne. Fajn kousky, většinou i značkové, se dají najít v secondhandech, tak jim dej šanci, nebudeš zklamaná/ý.