Přihlášení se k heyfomo

Po přihlášení budeš mít přístup ke všemu obsahu na heyfomo.cz, můžeš komentovat články a další features, just do it!
Reset hesla
Zdroj: Pinterest

MUST HAVE APPS – móda a nákupy

Prohrabuješ šatník a najednou zjistíš, že nejsi ready na zimu. Na Vintedu už jsi viděl všechno a poslední The North Face bunda, co je „nová s visačkou“, přišla propálená od cíga. Co teď? Hlavně klid, FOMO ti poradí top appky, přes který si pořídíš drip jak Tyler The Creator. Ať už máš na účtu kilo nebo ti zrovna přišla výplata, tyhle tips si zamiluješ! 

Thriftigo: Jasná volba pro milovníky sekáčů a všechny, co se bojí online nákupů. Thriftigo ti jednoduše ukáže hrabáky v okolí. Funguje po celým světě, takže se ti bude hodit, ať už chceš prozkoumat hometown nebo jsi zrovna v Berlíně a nemáš dostatečně šílenej outfit na techno. Navíc tu najdeš recenze jednotlivých míst a fotky ulovených kousků, který můžeš sám přidávat.

Depop: Představ si, že zkřížíš instagram s Vintedem. Depop je online sekáč generace Z. Nastavitelný cílení dle tvýho vkusu funguje skvěle, komunita je lépe kontrolovaná před scammery a ty sám/a můžeš prodejem věcí budovat obchodní profil. 

Lyst: Módní srovnávač, na kterým najdeš převážně high fashion a sneakers. Samozřejmě se nemusíš bát, že kupuješ fake. Tahle appka jednoduše vybere z ověřených obchodů kousky, co tě zajímají, za tu nejlepší cenu. Pokud máš ale Android, budeš si muset chvíli počkat. Zatím je dostupný pouze na App Store.

Zalando lounge: Zalando určitě znáš, ale možná netušíš, že má několik odnoží. Vedle Zalando pre-owned, kde najdeš použité zboží za nižší cenu, mrkni na Lounge. Tam najdeš časově omezený nabídky na značkový zboží v neuvěřitelných slevách. Já sám tam pořídil třeba Nike Tailwind IV za 16 stovek!