Přihlášení se k heyfomo

Po přihlášení budeš mít přístup ke všemu obsahu na heyfomo.cz, můžeš komentovat články a další features, just do it!
Reset hesla
Zdroj: FOMO

Madonna flashnula publikum, Jimmy Fallon nechápal

Čtvrteční The Tonight Show Starring Jimmy Fallon zažila nečekaný obrat. Jedním z hostů talkshow byla zpěvačka Madonna, která se ale rozhodla, že moderátor nebude středobodem pořadu. Udělala promo novému filmu a ukázala publiku, proč byla (a stále je!) sexuální ikonou. 

Madonna v talkshow moderátora Jimmiho Fallona vyprávěla o jejím novém filmu Madame X, který je hlavně dokumentárním koncertním filmem. Ale na otázku, co ji inspiruje, měla tato třiašedesátiletá královna popu docela netradiční odpověď. Řekla sice, že její inspirací je americký spisovatel a aktivista James Baldwin, ale zároveň během rozhovoru vylezla v černé minisukni na moderátorův stůl. Tam se s lehce sexuálním podtónem uvelebila jako kočka na parapetu a usmívala se na publikum.

Rozpačitý moderátor nevěřil vlastním očím, zrudnul a bylo vidět, že to pro něj není úplně comfy situace. Nejdříve se snažil Madonnu zakrýt svým svrškem od obleku, pak si raději zakryl svůj vlastní obličej, aby nebyl vidět jeho výraz. Celý tento akt Madonna argumentovala citátem již zmíněného spisovatele - „artists are here to disturb the peace“. Ten použila i na twitteru pár let zpátky.

Třešničkou na dortu ale bylo, když si šla zpěvačka sednout zpět na sedačku. Provokativně si totiž nadzvedla sukni, aby publikum vidělo, co má pod ní. Její pozadí ve spodním prádle obecenstvo newyorského studia náležitě uvítalo a odvděčilo se jí bujarým potleskem za doprovodu hlasitého hvizdu. Tak ještě aby ne, kdo se může pyšnit tím, že viděl Madonny zadek naživo?

Než se stihnul Jimmy Fallon vzpamatovat, hitnula ho Madonna další perlou. Řekla mu, že: „Life is not just about interviewing kiddies. Don't you want to talk to an adult? Let’s have an adult conversation“. Z tohohle se náš wannabe nekonfliktní Jimmy asi moc rychle nevzpamatuje. Minimálně to šlo vyčíst z jeho výrazu. 

Původní Baldwinův citát nakonec ještě doplnila o vlastní komentář“ „I hope that I have disturbed not only your peace this afternoon but people’s peace while they watch the show, but I mean that in the best way.“ 

Myslím, že se jí to docela povedlo. Přesvědčit se o tom můžeš sám kliknutím na video:

Jinak její film Madame X je dostupný od 8. října, ale pouze zatím na platformě Paramount+. Jedná se o dokument, který zaznamenal její už jedenácté turné, a to alba, který nese stejný název, jako je název filmu.