Přihlášení se k heyfomo

Po přihlášení budeš mít přístup ke všemu obsahu na heyfomo.cz, můžeš komentovat články a další features, just do it!
Reset hesla
Zdroj: Pinterest

Kam jezdí celebs jako Kylie Jenner na dovolenou?

Pokud vám nevadí lehce provařená místa a vyšší ceny, mám tu pro vás několik míst v Evropě, kde jistojistě narazíte na celebritu (a zažijete ojedinělé lokace). Od hereček a zpěváků až po světově známé influencery, prozradím ti, kam se všichni z nich jezdí slunit a hlavně fotit.  

Capri, Itálie

Ostrov Capri je známý z mnoha důvodů. Nabízí úchvatnou přírodní krásu, vynikající kuchyň (tip: Ristorante La Piazzetta) i a prvotřídní nákupy. Je to také místo, kde můžeš hodně vidět a být viděn - existuje důvod, proč tolik osobností ukotví své jachty v Marina Grande. A pokud nemáš fotku u Faraglioni útesů, jako bys ani v Capri nebyl.

Positano, Itálie 

Positano je půvabné malé plážové městečko v Itálii, známé svými schodkovitě vystavěnými barevnými domy, vynikajícími restauracemi (tip: Il Tridente) a ideálním místem k pobytu na pobřeží Amalfi. Hotel Santa Caterina je luxusní hotel a útočiště influencerů, noc vyjde na 17.000 Kč. Palazzo Avino je 5 hvězdičkový hotel s nejvíc instagrammable zákoutími + je o pár tisíc levnější. Je to také oblíbená destinace klanu Kardashians. 

Mykonos, Řecko

Mykonos je známý svým divokým nočním životem a tím, že je LGBTQ+ friendly. Mykonos Scorpios beach club je útočiště slavných osobností kvůli své skvělé atmosféře a luxusu. Pravidelně tam chilluje nejlepší kamarádka Kylie Jenner @stassibaby či LA influencerka @fatherkels

Lake Como, Italy

Lake Como je díky své pouze hodinové vzdálenosti od Milána skvělé místo pro odpočinek pro mnohé osobnosti. Sama jsem jezero Como před pár lety navštívila a ten den jsem se nacházela 5 minut od hotelu Miley Cyrus. Miley bydlela na hotelu Il Sereno, jehož ceny za noc začínají na  21 000 Kč. Bohužel jsem ji nezastihla na živo, ale alespoň můžu říct, že fotky z dovolené máme stejné. Já teda bez soukromého bazénu. Chiara Ferragni s rodinou k jezeru jezdí skoro každý víkend, jelikož bydlí v Miláně. Jejich destinací bývá Villa Mandarin Oriental či Grand Hotel Tremezzo.

Saint-Tropez, Francie 

Saint-Tropez ve Francii přitahuje bohaté a slavné již od konce 19. století. Dnes je tento poloostrov proslulý exkluzivními plážovými kluby, milionovými jachtami a vynikajícími restauracemi. Je to oblíbené místo Kate Moss či JLo. Celebrity najdete v Hotel Byblos nebo Villazzo či Residence de la Pinede. 

Bonus: Paříž, Řím, Londýn, Dubrovník

V těchto městech máš pokaždé zaručeno, že narazíš na veřejně známou osobnost. Sice se nejspíš budou ukrývat v luxusních hotelech nebo michelinských restauracích, ale někde v tom rušném městě prostě budou!