Přihlášení se k heyfomo

Po přihlášení budeš mít přístup ke všemu obsahu na heyfomo.cz, můžeš komentovat články a další features, just do it!
Reset hesla
Zdroj: FOMO

Co mi tento týden udělalo radost?

Podzim, období padajícího listí, nového semestru, seriálů a pumpkin spice lattéček. Nesmíme však zapomínat na to, že je to také období podzimní deprese. Já se jí snažím vyhnout tím, že si dělám radost maličkostmi a vy byste to měli zkusit také!

1. Chladnější počasí ☁️

Mnoho z vás si asi řekne: „Jak ti mohlo něco takového udělat radost? Odpověď je jednoduchá, konečně je počasí na saka, svetry, trench coaty a boots!

2. Práce 👩🏽‍💻

Tento týden byl pracovně fakt hell, ale když dělá člověk to, co ho baví a naplňuje a ještě k tomu ve skvělém kolektivu, je pro něj práce spíš zábavou než povinností. Nebojte se vykročit ze své komfortní zóny, it's worth it!

3. Sushi 🍱

Dlouho mi žádné jídlo neudělalo takovou radost jako sushi, ještě když vám ho někdo přinese až do práce po několika hodinách brainstormingu. Tip pro kluky: pokud si s námi nevíte rady, nakrmte nás!

4. Nový trench coat 🧥

Radost, nadšení, úsměv. Ano, to vše ve mně vyvolal nový trench coat, který jsem našla v secondhandu 1981. Choďte do sekáčů, uděláte tím radost jak sobě, tak i planetě.

5. Sluníčko a procházky 🍂

Posloucháš podcasty?
50%
Ano
50%
Ne

Kdo mě zná, tak ví že miluju procházky. Podle mě není lepšího ročního období na procházky jako podzimu. Běžte ven, ať už s někým nebo sami. Pusťte si podcast (já doporučuju Anything goes od Emmy Chamberlain), písničky a nebo jen poslouchejte přírodu kolem sebe.

A co udělalo tento týden radost vám? Napište mi to na instagram @terezasvehlova! Pozitivních zpráv není nikdy dost.

💕MĚJTE KRÁSNÝ DEN 💕