Přihlášení se k heyfomo

Po přihlášení budeš mít přístup ke všemu obsahu na heyfomo.cz, můžeš komentovat články a další features, just do it!
Reset hesla
Zdroj: Pinterest

Chceš vědět, co ti přinese jóga?

Laici jógu často vnímají jako pomalé nudné cvičení, u kterého se člověk moc nezapotí. Není tomu dávno, co jsem si myslela to stejné. Teď ale vím, že jóga je mnohem víc. Díky ní jsem vnímavější, pozornější, silnější (psychicky i fyzicky) a klidnější. Proto jsem si pro tebe nachystala krátký článek o tom, co by mohla jóga přinést do života tobě.

CONNECTION 💫

Svět je v 21. století děsně hektickej, nemyslíš? Je rychlejší než ten nejlepší běžec na krátký tratě a protéká nám mezi prsty. Já se v tom shonu často cítím otupělá a odpojená, zkrátka numb. Jóga mi pomáhá vrátit se zpět k sobě, propojit tělo a mysl, dýchat tak nějak svobodněji a vědoměji.

STRESS RELIEF 🧘🏽‍♀️

Pokud trpíš úzkostmi, depresemi, anebo se chceš jen vychillovat, jóga je možná něco pro tebe. Podle některých studií totiž dokáže snižovat produkci hlavního stresového hormonu kortizolu a je skvělým pomocníkem při boji s mentálními problémy.

ENERGY BOOSTER 🔋

Jóga je prostě hroznej relax. Pokud ale zvolíš správné pozice, dokáže tě dokonce i nabudit. Lepší start dne neexistuje! Navíc stačí jen 10 minut a všechno je hned růžovější.

HEALTHY MIND, HEALTHY BODY 🕺🏽

Workout ve fitku je cool a já ho nikomu neberu. Sama ho mám ráda. Jógou ale posiluješ své vnitřní svaly, buduješ sílu, mobilitu a flexibilitu. To jsou věci, které narozdíl od kupy svalů, potřebujeme dlouhodobě.

Dej mi vědět, jestli jógu praktikuješ a co ti případně přinesla. Já s ní aktivně začala v prvním locdownu a troufám si říct, že mě tak trochu zachránila.

Napsat mi můžeš do komentářů nebo do DMs na můj instagram @dimitrapapadopoulu! 🖤