Přihlášení se k heyfomo

Po přihlášení budeš mít přístup ke všemu obsahu na heyfomo.cz, můžeš komentovat články a další features, just do it!
Reset hesla
Zdroj: Reddit

Bráško vstávej, Reddit se pustil do tvorby vlastních pořadů

Je to tak, Reddit se rozhodl, že nezůstane pozadu a rozjede vlastní videoprodukci. Minulý týden tak spustil vlastní sérii pořadů a rovnou se spojil s Adobe, vznikl tak projekt PhotoshopBattles Live.

Jak už název napovídá, nejedná se o nic jiného než o photoshopové bitvy, ve kterých se proti sobě postavili uživatelé Redditu. Průběh bitvy navíc komentují populární komici jako třeba Patti Harison.

Princip celých r/PhotoshopBattles je naprosto jednoduchý. Každý den vznikne zhruba hodinový díl, ve kterém moderátoři fóra zveřejní sérii obrázků, které pak musí uživatelé Redditu ve Photoshopu upravit.

Výherce však žádná peněžitá výhra nečeká, získají pouze body, které mohou na síti uplatnit. Podle Redditu jde totiž jen a pouze o zábavu a získání slávy.

"PsBattles Live není jen oslavou jedné z našich nejoblíbenějších komunit, je to nový a hlavně pohlcující zážitek od našich dlouholetých partnerů z Adobe," řekla k projektu šéfka marketingu Redditu Roxy Young.

Za celým projektem stojí produkční parta ze společnosti Bunim/Murray, která se nejvíce proslavila prací na nejlepší reality show všech dob. Ano, hádáte správně, tahle partička stojí za Keeping Up With Kardashians.

Ačkoliv by se mohlo zdát, že doba Redditu je dávno za námi, tak opak je pravdou. Síť v posledních letech zaznamenala velký nárůst uživatelů a oznámila tak, že se chystá investovat, kromě vlastní videoprodukce chystá také NFT marketplace.

Mrkni na další článek👀

Až budu velký, chci být jako Adam Sandler

by @heyfomo.cz