Přihlášení se k heyfomo

Po přihlášení budeš mít přístup ke všemu obsahu na heyfomo.cz, můžeš komentovat články a další features, just do it!
Reset hesla
Zdroj: News-In-24

Bizár jménem Ye

Guess who. Je mu 44 let. Je vysoký 1,73m. Nemá už manželku (nejspíš teda idk, je to confusing). Je otcem čtyř dětí, americkým zpěvákem, producentem, návrhářem a hlavně ikonou. Obdržel již 22 cen Grammy, vydal 10 alb a kandidoval na post prezidenta USA. Víš, o koho se jedná?

Není to přeci nikdo jiný, než The GOAT, Pablo, Kan The Louis Vuitton Don, prostě the one and only miláček davu Kanye West. Anebo bych měl správně napsat Ye?

I když to může znít sebevíc absurdněji, Kanye si nechal legálně změnit jméno na pouze dvoupísmenné slovo „Ye“, a to bez příjemní či prostředního jména. Legální souhlas dostal od losangeleské soudkyně Michelle Williams, která v pondělí 19. října 2021 vyhověla jeho žádosti. Celým jménem Kanye Omari West požádal o změnu už v srpnu letošního roku. Vyhověno mu bylo tedy o dva měsíce později.

Proč Ye?

„It went from being Kanye, which means the only one, to just Ye being a reflection of our good, our bad, our confused, our everything.“

Tohle uvedl v roce 2018 v rozhovoru pro Radio Big Boy. Ve stejném interview zmínil, že „ye“ je nepoužívanějším slovem v bibli, a že znamená „ty“. Online slovník Merriam-Webster souhlasí s jeho tvrzením, ale slovo „ye“ by se dalo také přeložit jako „vy“ anebo anglický člen „the“.

Jméno si ale nechal změnit z "osobních důvodů", minimálně to takto napsal do oficiální žádosti. Jeho exmanželka Kim Kardashian West si ale stávající příjmení nechala.

Ve stejném roce vydal i album nesoucí název ye, a krátce po releasu tweetnul:

TIP REDAKCE

Chceš aby ti Ye dal follow?

Stačí se řídit naším manuálem a budeš se pak moct chlubit, že tě sleduje "exKanye"!

  1. Najdi si na internetu fotku černé barvy, která bude symbolizovat cover jeho posledního alba Donda
  2. Dej si ji místo tvý nynější profilovky na instagramu
  3. Dej Kanyemu follow
  4. Čekej
  5. Profituj a flexi*

*DISCLAIMER – redakce neručí, že ten follow opravdu dostaneš. Vedlejšími účinky může být fame, zvýšení ega nebo dobrý pocit uvnitř.

Zdroj: Instagram