Přihlášení se k heyfomo

Po přihlášení budeš mít přístup ke všemu obsahu na heyfomo.cz, můžeš komentovat články a další features, just do it!
Reset hesla
Zdroj: Pinterest

5 tipů na produkty z drogerie

Bylo by krásný mít kosmetickou taštičku plnou velkých značek, ale co si budeme povídat, studentský budget je jinde. 😂 Dneska ti představím moje oblíbený věci z drogerky, které se kvalitou vyrovnají i dražším produktům a netestují se na zvířatech.

Nejraději bych se líčila jen drahými produkty, které vidíme u našich oblíbených influencerek, bohužel můj rozpočet k tomu (zatím!) nedospěl. 😂 Každopádně ne vždy musí platit, že drahé = kvalitní. Ukážu ti pár produktů z drogerie, které sama používám a můžu je jen doporučit. Jsou kvalitní, etické vůči zvířatům a zároveň cenově dostupné. Používáš některý z produktů nebo máš jiný oblíbence? Napiš mi na ig @adelakutilova, ráda vyzkouším něco nového. 💖

👀 Řasenka Maybelline Sky High aka slavná tiktok řasenka

Já jsem jí nejdřív moc nevěřila, ale teď na ni nedopustím. Krásně prodlouží řasy, nedrolí se a vydrží celý den.

To je můj must have! Vyzkoušela jsem toho na obočí už hodně a ze všech produktů mi sedí tenhle nejvíc. Krásně voní a dělají ho ve třech odstínech, takže si vybere tmavá bruneta, ale i zrzka jako jsem já. Navíc značka Alverde produkuje pouze přírodní a veganskou kosmetiku.

👄 Carmex

Starter pack každý VSCO girl v 2015. Ehm, já ho sice objevila až letos, ale můžu potvrdit, je vážně super.  

💆‍♀️ Tekutý korektor Catrice
Hezky se s ním pracuje a zakryje i ty nejhorší pupínky.

Nevím, jestli je to mnou nebo laky, ale pokaždý, když jsem si dělala nehty, měla jsem je už druhý den oloupaný. Vyzkoušela jsem Sally Hansen, Essie… Pak mi kamarádka doporučila laky od Trend IT UP a ty mi nějakým zázrakem drží.